top of page

Истински приятел е този, който ти подава лапа и докосва сърцето ти!

Понякога си мислим, че ние спасяваме тях, а истината е, че в повечето случаи те спасяват нас!


Осиновяването е проява на любов.


Животните идват при нас по различни причини, но независимо от обстоятелствата, всички те търпеливо чакат едно и също нещо: любов, сигурност и семейство. Точно тук идва ключовата роля на всеки от нас.


Когато осиновите домашен любимец, вие давате заслужения втори шанс за щастие на любящо животно и в същото време осигурявате възможност да се пренасочат ресурси, с които да се помогне на друго животно в нужда. 


Всеки ден кучета и котки са изоставяни или евтаназирани. Работим усилено, за да гарантираме, че това няма да продължи да бъде действителността в нашата общност, за което благодарим на всички наши осиновители и хора, които ни подкрепят в нашата кауза.


Да имате осиновено куче или котка е от най-полезните, вълнуващи и страхотни преживявания, които можете да имате през живота си.


Отваряйки дома си за животно, което ще разчита на вас да се грижите за него е отговорно, но също така изключително удовлетворяващо и няма еквивалент по своята същност.

Вярваме, че осиновяването на домашни любимци е ключов елемент от отговорното отношение към животните от всички нас. Разгледайте тук четириногите ни приятели, които си търсят семейство и дом.10 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


websiteplanet-qr.png
websiteplanet-qr (1).png
bottom of page